Vágólapra másolva!
Marek Penksa és Túlio mezében fogott kezet két rapper az Üllői úti stadion kezdőkörében. Ganxsta Zolee és O. J. Sámson azért kampányolt, hogy ne az öldöklésről szóljon a szombati Ferencváros-Újpest rangadó a Borsodi Ligában.

Egy zöld és egy lila vérű ember kézfogása

"Hatalmas Újpest-szurkoló vagyok, de elviselem magam mellett ezt a zöld vérű embert" - mondta Ganxsta Zolee. "Nem fogom átharapni a torkát akkor sem, ha a szemem előtt szurkol a Fradinak. Számomra a jégkorong-világbajnokságok hangulata a mérvadó, ahol nagyon zord svéd és finn szurkolók őrjöngenek egymás mellett, halálra zrikálják egymást, de vér nem folyik."

"Ganxstának igaza van, de hozhatta volna példának az amerikai sportokat" - válaszolt O. J. Sámson. "Ott a legdurvább NHL-meccseken is csak a jégen van bruszt, de a nézőtérre mindenki csak a sportért, szurkolni megy. A nézők esznek, isznak, esetenként kicsit többet is isznak, mint kellene, de nem gyilkolják le egymást. Sajnos személyesen nem leszünk jelen az Üllői úton, mert a meccs időpontjában fellépésünk lesz a Petőfi Csarnokban, de a színpadon majd zrikáljuk egymást. A lényeg viszont az, hogy szeretnénk, ha ez a meccs nem a balhéról szólna, hanem a futballról."