Vágólapra másolva!
Massimo Moratti, az olasz Internazionale futballklub elnöke a Valencia elleni 1-1-es döntetlen követően elmondta, számára úgy tűnik, együttese a bajnokság megnyerését fontosabbnak tartja az UEFA-kupa szereplésnél. Persze sem ő, sem Héctor Cúper edző és játékosa, Sergio Conceicao nem tartja lehetetlennek a továbbjutást.

Moratti eléggé érthetően adott hangot kételyeinek: "Ahogyan egy férfit nem lehet arra kényszeríteni, hogy szerelmes legyen egy nőbe, úgy egy csapatot sem, hogy az UEFA-kupára koncentráljon. Nem vagyok dühös az eredmény miatt, de különösen a második félidőben baj volt a játékosok összpontosításával. Ennek ellenére kiharcolhatjuk a továbbjutást Valenciában."

Héctor Cúper edző még optimistább: "Az első játékrészben jól játszottunk, de főleg Kily González kiállítása után futballistáim rosszul koncentráltak. Azért nem reménytelenül utazunk Valenciába."

Sergio Conceicao is bizakodik: "A döntetlennel nem szálltak el a reményeink. A visszavágó nem lesz könnyű. Az bosszant, hogy a Valencia gólját követően pánikba estünk."

"Győzelmet érdemeltünk volna. Jobban játszottunk, mint az Inter, úgy éreztem, voltak győzelmi esélyeink, de nem volt szerencsénk. Az ellenfélnek csak két-három lehetősége adódott, az is abból, hogy mi hibáztunk. Ha Ronaldo és Vieri is pályára lép a visszavágón, akkor sem gondolom, hogy ellenfelünk erősebb lesz, mint csütörtökön volt" - mondta Rafa Benitez, a Valencia trénere, aki hozzátette, Kily González kiállításával csapatát sújtotta.

Thury Gábor

Ajánlat:

Lecce-Inter a Serie A-ban

Korábban: