Társoldalunk:

Négyet lőtt a Győr a Kispestnek

A Kispest szerzett vezetést, ám a Győr elsősorban Nicsenko gólerős játékának köszönhetően négyszer válaszolt, s megérdemelten nyert a fegyelmezetlenül focizó Kispest ellen.

Kispest - Győr 1-4 (1-2)
Bozsik-stadion, 1000 néző
vezette: Drucskó
Kispest: Udvarácz (Tóth 67.) - Balint, Lőrincz, Dulca (Téger 36.) - Babos, Dubecz, Kovács B., Németh (Sasu 36.), Füzi K. - Hercegfalvi, Faragó
Győr: Sebők - Stark, Böjte, Bajusz - Bognár, Farkas, Szanyó, Lakos (Gőgh 68.), Károlyi (Golovic 70.) - Semenik (Oross 57.), Nicsenko
gól: Kovács B. (22.), illetve Nicsenko (41., 76.), Szanyó (45., 11-esből), Gőgh (93.)
kiállítva: Sasu (61.)
sárga lap: Sebők (27.), Bajusz (34.), Oross (73.)

22. perc: Faragó ívelt középre a bal oldalról, a vendégek kapusa és Hercegfalvi is alászaladt a labdának, így a mélységből érkező Kovács Béla könnyedén helyezett a jobb sarokba (1-0). 

41. perc: Semenik tört be a büntetőterületre a balszélről, és a  visszagurított labdát Nicsenko bombázta a hálóba (1-1).

46. perc: Semenik immár másodszor kavarta meg a kispesti védőket,  Dulca hátulról fölvágta. A büntetőt Szanyó magabiztosan a jobb sarokba lőtte (1-2).

61. perc: A győriek mezőnyben elkövetett szabálytalansága után Sasu megütötte Böjtét, ezért a  játékvezető kiállította a kispesti csatárt. 

76. perc: Semenik húzott el a jobb oldalon, majd középre adását az üresen álló Nicsenko gurította a jobb sarokba (1-3). 

93. perc: Ezúttal Nicsenkót nem tudták megállítani a kispesti védők. Középre gurítását Lőrincz saját kapujának felső lécére rúgta, a kipattanót pedig Gőgh vágta a jobb sarokba (1-4).

Ajánlat:

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?