Vágólapra másolva!
Az nem meglepetés, hogy a Vasasnál felmerült Kiss László esetleges menesztése, hiszen a tréner szerződése eredetileg is úgy szólt, hogy hat forduló után újra tárgyalni fognak. Az viszont meglepő, hogy edzőváltásról szóló híreket hallani az MTK-nál is. A legnagyobb meglepetés pedig az, hogy a Vasasnál és az MTK-nál is egyre többen Tornyi Barnabás nevét emlegetik, akit tavaly nyáron már a Ferencvárossal is hírbe hoztak, majd Kuvaitba szerződött.

Tornyi egyébként az elmúlt hetekben a Vasasnál is tárgyalt már Iványi Károly ügyvezetővel, most pedig az MTK-nál röppent fel esetleges szerepvállalása. Mindez még a mi, sokat látott magyar futballunkban is ritkaság. Főként annak tükrében, hogy a hét végi, Videoton elleni, 1-4-re végződött 90 percig Kiss László vezetésével veretlen volt a Vasas tavasszal, a játékosok pedig rajonganak a szakvezetőért.

Bognár Györgynek, az MTK mesterének helyzete pedig igazi edzősors, ám annyiban feltétlenül tanulságos, hogy ősszel szinte csodát tett, elvégre öt fiatalt a csapatba építve is pazar eredményeket ért el, s olyan toronymagas előnyre tett szert együttesével, hogy nem akadt ember széles e hazában, aki kételkedett volna a kékek elsőségében. Mostanra azonban egyre több a kételkedő, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, Bognár szakértelmét is néhányan megkérdőjelezték. Ellenben azt sokan elfelejtik, hogy a fiatal tréner még ősszel, amikor még jól ment az MTK szekere, kijelentette: ennyire azért nem jók. Az újpesti fellépés után pedig megismételte: az MTK valódi képessége az őszi remeklés és a tavaszi bukdácsolás között határozható meg.