Vágólapra másolva!
Dennis Bergkamp, az angol éllovas Arsenal FC holland csatárának megszületett harmadik gyermeke, aki a Yasmin nevet kapta.

A világklasszis csatár internetes oldalán jelentette be a remek hírt szurkolóinak, akiket alaposan meglepett személyes hangvételével: "Újra apa lettem! Múlt héten, szombat este, feleségem, Henrita egészséges kislánynak adott életet. Szóval elképzelhetitek, hogy mennyire feldobott és boldog vagyok. A mama és a baba jól vannak, és a papa is nagyon büszke! Újszülött kislányunkat Yasminnek neveztük el, akinek érkezését két gyerekünk, Mitchel és Estelle is kitörő örömmel fogadta."

Noha a Premier League tabelláját az Arsenal két ponttal vezeti a Manchester United előtt, Bergkamp sajnálattal értesült a rivális klub klasszisa, David Beckham sérüléséről. "Természetesen én is megdöbbentem, amikor hallottam David súlyos sérüléséről. Tudom, hogy néhány rivális klub szurkolói csoportja ünnepelt, amikor értesült a sérülésről a bajnokság ezen fontos fázisában. Ez szerintem nagyon káros tendencia. Ő egy sportoló, és azt élvezni, hogy nem végezheti a munkáját, elég furcsa reakció. Előfordulhat, hogy ki kell hagynia a világbajnokságot, ami hatalmas hátrány Angliának és a világ összes futballszurkolójának. Hiszen mindenki a világ legjobb játékosait akarja látni a világ legszínvonalasabb tornáján. Remélem, Beckham is köztük lesz."

Bergkamp az előtte, és a Bajnokok Ligájából már kiesett, de az FA-kupában és a bajnokságban a végső győzelemre is esélyes Arsenal előtt álló feladatokról így nyilatkozott: "Vasárnap a Middlesbrough-val játszunk az FA-kupa elődöntőjében, és komoly veszéllyel kell számolnunk, hiszen ellenfelünk néhány hete épp az Old Traffordon bizonyította, hogy váratlan dolgokra képes, amikor otthonában verte meg a Manchester Unitedet. Ezt az eredményt kell szem előtt tartanunk, amikor a nagy meccsre készülünk."

Németh Andrea

Ajánlat: