Társoldalunk:

Feltámadt az MTK

Az első félidőben remekült használta ki helyzeteit az MTK, a szünet után viszont a Videoton játszott jobban, és a hajrában akár ki is egyenlíthetett volna.

Borsodi Liga, 30. forduló:
Videoton - MTK Hungária 2-3 (0-3)
Székesfehérvár, 1500 néző
vezette: Bede
Videoton: Milinte - Kovács B., Pomper (Csató, a szünetben), Vilotic, Bekő - Szalai T. (Timár, 71.), Némedi, Dvéri, Tóth B. - Terjék (Sorato, 76.), Gajic
MTK: Hajdu - Komlósi, Smiljanic, Elek - Mónos (Madar, 35.), Lazic, Jezdimirovic (Horváth L., 69.), Füzi Á. - Zavadszky (Bori, 85.), Branezac, Illés
gól: Gajic (47., 85.), illetve Némedi (23., öngól), Illés (30.), Zavadszky (39.) 
sárga lap: Vilotic (11.), Kovács B. (37.), illetve Jezdimirovic (21.), Smiljanic (60.)

23. perc: Füzi bal oldali beadását követően a menteni igyekvő Némedi 8 méterről a saját kapujába lőtt (0-1).

30. perc: Füzi kitűnően indította Illést, aki kilépett a fehérvári védők közül, majd 8 m-ről biztosan helyezett a bal sarokba (0-2).

39. perc: Bekő saját kapujának előterében rosszul találta el a labdát, Branezac középre passzolt, Pomper röviden mentett, Zavadszky 10 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (0-3).

47. perc: Dvéri a Videoton térfeléről indította Terjéket, aki az alapvonalról középre lőtt, Gajic pedig 6 méterről kapásból a bal felső sarokba lőtt (1-3).

85. perc: Sorato jobb oldali beadását követően Hajdu a felső lécre ütötte a labdát, a lepattanót Gajic 3 méterről kotorta a hálóba (2-3). 

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei, további eredmények

Korábban:

Tornyi Szombathelyen debütál a Vasas kispadján

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?