Vágólapra másolva!
A hétfői ct-vizsgálat nem mutatott javulást a vasárnap brutálisan megvert Simon Tibor állapotában. A Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzője továbbra is kómában van.

Nem romlott, de nem is javult az állapota Simon Tibornak, akit vasárnap hajnalban, a Mammut üzletközpont előtt vertek össze brutálisan. A Sopron vezetőedzőjén hétfő délelőtt ct-vizsgálatot végeztek a János kórházban, ám ezek után sem tudtak az orvosok biztató fejleményekről beszámolni. Azaz Simon továbbra is kómában van, és az elkövetkező két nap kritikus lesz, hiszen ekkor dől el, hogy túljut-e egyáltalán az életveszélyen, illetve milyen maradandó agykárosodást szenvedett a Ferencváros egykori játékosa.

Időközben folyik a rendőrségi nyomozás az ügyben, ami azért is pikáns, mert a Simont brutálisan megvert kidobóemberek között állítólag rendőrök is akadtak, akik másodállásban vállalták a portaszolgálatot. Az egyik szemtanú megerősítette, hogy Simon szabályosan megadta magát az őt ütlegelőknek, ennek ellenére érkezett az őt végleg letaglózó csapás.

A János kórházban folyamatosan váltják egymást Simon családtagjai, barátai, hajdani játékostársai és edzőkollégái, akik aggódva várják a jó híreket az orvosoktól.

Bánki József

A Ferencvárosi Labdarúgó és Sport Kft. és az FTC valamennyi sportolója, dolgozója és szimpatizánsa nevében Szeiler József ügyvezető igazgató, Simon Tibor egykori csapattársa közleményt adott ki:

A ferencvárosi labdarúgók, valamennyi ferencvárosi szurkoló és sportoló lesújtva és megdöbbenve vette tudomásul azt a felfoghatatlan és iszonyatos hírt, mely a Simon Tibor elleni támadásról szólt. Valamennyi ferencvárosi sportember és szurkoló egy emberként szorít Simiért, és bízunk abban, ahogy annak idején a pályán megannyiszor, úgy most a kórházi ágyon is győztesen vívja meg harcát. Hangsúlyozzuk, hogy elítéljük és megvetjük mindazokat, akiknek közük lehet ehhez az embertelen cselekedethez, melyre nem lehet mentséget és magyarázatot találni. A kórházi ágyon kiszolgáltatva fekvő Siminek ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk! Veled vagyunk Simi!

Korábban:

Simon Tibor életveszélyes állapotban

Ajánlat:

Simon Tibor a Társalgóban (2001.08.30.)

Fórum:

Simon életveszélyes állapotban