Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 32. fordulójának egyetlen keddi mérkőzésén a bajnokságot hét ponttal vezető MTK a kiesés ellen harcoló Haladás otthonában megsemmisítő vereséget szenvedett.

Az első félidőben megérdemelten szerzett kétgólos előnyt a Haladás, fordulás után hiába kapcsolt rá az MTK, a kapura továbbra is a szombathelyiek voltak veszélyesebbek. Bognár György azzal a meglepő húzásával sem tudta meglepni a hazaiakat, hogy visszahívta az MTK-hoz a Levszki Szófiánál kölcsönben szereplő Ferenczi Istvánt. Ha a kék-fehérek játéka nem változik a hátralévő meccseken, akkor komoly veszélybe kerülhet az ősszel még biztosnak hitt magyar bajnoki aranyérem.

Borsodi Liga, 32. forduló:
Haladás - MTK 3-0 (2-0)
Szombathely, 3000 néző
vezette: Szabó Zs.
Haladás: Takács - Kaj, Juhász, Flávio Pim, Selymes - Somfalvi (Nagy G., 77.), Tóth P., Leandro(Czeglédi, 85.) - Fred (Alex, 56.), Preisinger, Halmosi
MTK: Hajdu - Horváth L. (Branezac, 46.), Komlósi, Smiljanic, Elek - Lazic (Buzsáky, 46.), Jezdimirovic, Füzi Á. - Zavadszky, Ferenczi (Bori, 51.), Illés
gól: Leandro (38., 11-esből, 66.), Fred (45.)
kiállítva: Branezac (93.)
sárga lap: Somfalvi (44.), Kaj (48.), Selymes (73.), illetve Hajdu (37.), Branezac (78., 93.), Elek (79.)

38. perc: Leandro ugratta ki Somfalvit, akit a kapujából rossz ütemben kimozduló Hajdu az ötösnél elütött. Szabó Zsolt tizenegyest ítélt, amit Leandro a balra mozduló Hajdu mellett a háló jobb oldalába helyezett (1-0).

45. perc: Halmosi bal oldali beadása után a középen berobbanó Fred szép mozdulattal, kapásból lőtt a kapuba (2-0).

66. perc: Alex labdájával Leandro lépett ki a védők között, s tizennégy méterről, ballal, félmagasan a kapu bal oldalába bombázott (3-0).

93. perc: egy jobb oldali beadás után Branezac kézzel ütötte Takács kapujába a labdát, ezért megkapta második sárga lapját, majd a pirosat is.

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása, mesterlövészei, további eredmények