Vágólapra másolva!
Három ferencvárosi futballista, Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Szűcs Lajos, valamint a zöldek egykori balhátvédje, az időközben Cottbusba szerződött Mátyus János kezdeményezésére Simon Tibor-díjat alapítottak, ezzel szeretnének tisztelegni barátjuk emléke előtt.

A ferencvárosi játékosok a bajnokság hátralévő mérkőzésein is fekete szalaggal lépnek pályára

Lipcsei, Szűcs és Dragóner bejelentette még, hogy a hátralévő hat bajnokin fekete karszalaggal lépnek pályára, továbbá arra kérik a Fradi-drukkereket, Simon Tibi emlékéhez méltó módon viselkedjenek, legalább úgy, mint a Győr elleni találkozón tették.

A legharcosabb ferencvárosi labdarúgónak járó elismerés

Mint arról beszámoltunk már, csütörtök este az Üllői úton a rendőrség és a zöld-fehér vezérszurkolók adtak egymásnak randevút. A találkozón Kökényesi Antal, a BRFK vezetője a ferencvárosi szurkolókat tájékoztatta a nyomozásról, így arról is, hogy ők a maguk részéről két nap alatt elfogták a feltételezett tetteseket, a továbbiak az Ügyészségi Nyomozóhivatalra tartoznak, ám ebben a szakaszban a BRFK-nak már nincs hatásköre. Végezetül, hogy miért nem mutatták be eddig a nyilvánosságnak a tragédia felvételét - Kutasi szerint -, a rendőri vezető azzal érvelt, hogy csak így tudják kiszűrni, az eset szemtanúi közül ki mond igazat és ki nem.

Bánki József