Vágólapra másolva!
Az első félidő unalmas játékot és kevés eseményt hozott. Szünet után a Vasasnak voltak nagyobb helyzetei, a Győr azonban rövid idő alatt Nicsenko két góljával eldöntötte a három pont sorsát.

Borsodi Liga, 33. forduló:
Győr -Vasas 2-1 (0-0)
Győr, 2500 néző
vezette: Szabó R.
Győr: Molnár - Bognár (Mracskó, 46.), Stark, Böjte, Regedei - Lakos, Farkas, Szanyó, Károlyi (Golovic, 78.) - Nicsenko, Semenik (Oross, 46.)
Vasas: Nota - Schindler, Juhár, Hrutka, Tóth A. (Hegedűs, 67.) - Bükszegi (Gyánó, 84.), Zabos (Árki, 78.), Polonkai - Váczi, Szabados, Tóth N.
gól: Nicsenko (60., 63.), illetve Tóth N. (88.)
kiállítva: Aranyos (63.)

27. perc: Nicsenko mellel visszatette a labdát Farkas elé, akinek a tizenhét méteres lövését Nota nagy vetődéssel ütötte szögletre.

37. perc: Sakk-matt volt a győri védelem, de Váczi nyolc méteres lapos lövése Molnárban elakadt.

41. perc: Lakos átadása után Szanyó öt méterről, nagy helyzetből mellé lőtt.

60. perc: Szanyó, Oross volt a labda útja, a csatár középreadását Nicsenko öt méterről a kivetődő Nota fölött pörgette a hálóba (1-0). A gól után a kispadon ülő Aranyost a partjelző megsértéséért a játékvezető kiállította.

63. perc: Szanyó remekül ugrott ki a Vasas-védők között, beadását Nicsenko négy méterről lőtte a hálóba (2-0).

88. perc: Schindler ívelt előre egy szabadrúgást és az üresen maradt Tóth Norbert tíz méterről, laposan a bal sarokba lőtt (2-1).

Tamási Zsolt: "Görcsösen játszottunk, ahogy az várható volt, a vendégek voltak nyugodtabbak. Öt perc alatt lőttünk két gólt, után viszont magunknak tettük nehézzé a mérkőzést."

Tornyi Barnabás: "Elvesztettük, ez szomorú, pedig nem így kellett volna történnie. Rövid zárlatainkat két góllal büntette az ETO. Meg kell próbálnunk a lehetetlent, a hátralévő öt meccset meg kell nyernünk."

Papp Győző

Ajánlat: