Vágólapra másolva!
Az MTK elleni örökrangadón sérülése és tavaszi mellőzése után győztes góllal tér vissza a Ferencváros kezdő csapatába Horváth Péter. A Fradi vezetői még nem tárgyaltak a szerződéshosszabbításról a gólerős csatárral, akinek már több egyéb ajánlata is van.

- Sérülése és mellőzése idején mennyi biztatást kapott, illetve gondolta volna, hogy ilyen sikeresen térhet vissza az örökrangadón?
- Amióta nem játszom sokan elfordultak tőlem, az igazi barátok azonban mellettem álltak, ezzel a góllal viszont remélem túl is vagyok a lelki krízisen. Nagyon elkeseredtem a sérülésem és a mellőzésem miatt is, s noha le nem mondtam a pályára lépésről, nem sok esélyt láttam erre.

- Az örökrangadón kihagyott helyzeténél érezhető volt a meccshiány. Mire gondolt ekkor?
- Arra, hogy friss vagyok, s lesz még újra ziccerem. Így is történt, s szerencsére Pinte beadásából sikerült megelőznöm az MTK védőjét.

- Ezek után feltételezem több lehetőségre számít.
- Az MTK mérkőzés után sokan gratuláltak, többek között Garami József vezetőedző is, s csak remélhetem, hogy kapok még esélyt. Biztos nem lehetek benne, mert Pinte, Penksa, Jovic és Gera mellett nehéz odakerülnöm a kezdő tizenegybe.

-A Fradi-táborban ugyanakkor rendkívül népszerű, s szeretnék, ha jövőre is a zöldeknél futballozna.
- Én is szívesen maradnék, aminek egyetlen akadálya van: a ferencvárosi vezetők még nem kerestek meg ez ügyben. Több ajánlatom is akad, szeretem a Ferencvárost, örömmel alá is írnék az Üllői útra, de ehhez előbb a Fradi-vezetőknek kell nyilatkozni.

Bánki József

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei

Korábban:

Horváth Péter döntött az örökrangadón

Fórum:

Hajrá Fradi!