Vágólapra másolva!
Hiába vezetett kétszer is a Győr, Torghelle Sándor mindkét esetben egyenlíteni tudott.

Borsodi Liga, rájátszás a 7-12. helyért:
Győri ETO - Kispest-Honvéd 2-2 (0-0)
Győr, 2500 néző, V: Kiss B.
Győr: Molnár - Böjte, Stark, Regedei - Bognár, Lakos (Golovic, 85.), Farkas, Szanyó, Károlyi - Nicsenko (Erős, 75.), Oross (Semenik, 46.)
Kispest: Tóth - Téger (Herczegfalvi, 46, Faragó, 70.), Batrinu, Dulca - Babos, Dubecz, Balint, Németh (Kovács, 59.), Füzi K. - Sasu, Torghelle
gól: Semenik (63.), Farkas (72.), illetve Torghelle (64., 77.)
sárga lap: Stark (83.), illetve Füzi K. (13.), Bálint (56.)

63. perc: Lakos remekeül indította Bognárt a jobb oldalon, aki az alapvonal közeléből középre adott, Semenik pedig 6 méterről a jobb sarokba pörgette a labdát (1-0).

64. perc: Dubecz ívelte fel a labdát, Molnár a kapujából 15 méterre elütötte a labdát, miközben ütközött Sasuval, a labda Torghelle elé került, aki a 16-osról az üresen maradt hálóba fejelt (1-1).

72. perc: Szanyó játszott Farkashoz, aki kettőt tolt a labdán, aztán 25 méterről lőtt, a labda Tóth előtt megpattanva a kapu jobb oldalában kötött ki (2–1).

77. perc: Füzi a jobb oldalról végezhetett el szabadrúgást, a labdája a győri kapu előtt átszállt, a rosszul helyezkedő védők között Dulca visszafejelte, majd Torghelle 1 méterről, a bal kapufa tövétől a hálóba lőtt (2-2).

Az első félidő kiegyenlített és rendkívül unalmas játékot hozott, jobbára kimaradt kispesti helyzetekkel. Szünet után felpörgött és fölénybe került az ETO, de hiába szerzett kétszer vezetést, mert hátul is gólképesnek bizonyult. A döntetlen igazságosnak mondható.

Tamási Zsolt: "Idegesen, kapkodva kezdtünk. Az első félidő után a folytatásra feljavultunk, kétszer vezettünk, mégsem nyertünk. A játékosaim szerint a második kispesti gól előtt az alapvonalon túlról jött vissza a labda. Idegenből kell visszahozni a most elveszített pontokat."

Détári Lajos: "Jól kezdtük a mérkőzést, az elején inkább nekünk voltak lehetőségeink. Szünet után Téger sérülése miatt szerkezeti változtatásra kényszerültem, ekkor jobb volt a Győr. A döntetlent összességében reálisnak tartom."