Társoldalunk:

Újpesten nyert a ZTE

Álmos első félidőt követően a szünet után a zalaegerszegiek jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően fordítani tudtak, és legyőzték az Újpestet.

Borsodi Liga, rájátszás az 1-6. helyért:
Újpest - Zalaegerszeg 1-2 (1-0)
Megyeri út, 2000 néző
vezette: Hanacsek 
Újpest: Szántai - Korolovszky (Vanczák, 57.), Kozel, Pető - Kunzo, Szélesi, Poljakovic (Móri, 75.), Erős, Lőw - Vagner (Herczeg 78.), Túlio
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi, Urbán, Csóka (Babati, 39.), Szamosi - Nagy L., Molnár (Král, 73.), Balog, Róth - Kenesei (Ljubojevic, 87.), Egressy
gól: Túlio (19.), illetve Egressy (53.), Kenesei (81., 11-esből)   
sárga lap: Erős (23.), Kozel (38.), Lőw (52.), Szélesi (91.),  illetve Balog (55.), Szamosi (86.)

19. perc: Csóka fejjel röviden szabadított fel, Túlio lecsapott a labdára, kicselezte a védőt, majd a kifutó Turi felett lágyan a kapu közepébe emelt (1-0).

44. perc: Túlio a lesre játszó védők között teljesen egyedül törhetett kapura, megpróbálta a kifutó Turi lábai közt elgurítani a labdát, ám az elakadt a kapusban.

53. perc: Urbán a saját térfelének közepéről ívelt előre, Korolovszky alászaladt a labdának, és Egressy egy pattanást követően ballal 16 méterről a bal sarokba bombázott (1-1).

81. perc: Kenesei-Egressy kombinációt követően Král került helyzetbe, őt szerelték, ám a labda Kenesei elé került, akit Erős lerántott. A büntetőt a sértett higgadtan a bal sarokba gurította (1-2).

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása, mesterlövészei, további eredmények

Korábban:

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?