Társoldalunk:

Egervári Sándor lesz az MTK edzője

Ahogy azt várni lehetett, három sikeres év után Egervári Sándor elköszön a Dunaferr csapatától. A szakember, miután az MTK-val tizenkilenc pont előnnyel bajnoki címet nyert 1999-ben, a következő esztendőben a Dunaferrt is győzelemre vezette. 2001-ben ezüstérmes lett az újvárosi legénység, míg a mostani pontvadászatban valószínűleg a negyedik helyen fog végezni az együttes.

Fotó: MTI
A sikeredző visszatér korábbi csapatához
Az idei szezonban komoly anyagi gondok merültek fel a Dunaferr gárdájánál, a játékosok nagy része például hosszú hónapokig nem kapta meg az úgynevezett ösztönző, másként szerződéskötési pénzét, ami gyengítette a motivációt és az öltözői egységet. Egervári azonban a futballistákkal megfogadta, hogy becsületből kitartanak a végsőkig, s ezt be is tartották.

Ugyanakkor a szakvezető nem fogadta el az újvárosiak újabb ajánlatát és bejelentette: feláll a kispadról. Sokáig mégsem marad munka nélkül a remek tréner, hiszen egy röpke beszélgetés erejéig Újpesten is felvették vele a kapcsolatot, ám időközben bizonyossá vált, Egervári visszatér az MTK-hoz. Mindezt Fülöp Ferenc, a kék-fehérek klubigazgatója nem akarta megerősíteni, érdeklődésünkre mindössze annyit mondott, Egervárival is tárgyalnak, a végső döntésre a jövő héten kerül sor. Ettől függetlenül megtudtuk, hogy Egervárival megegyeztek a kék-fehérek, s már a keret erősítésén is fáradoznak a Hungária körúti vezetők. Többek között éppen az érkező tréner korábbi újvárosi játékosát, Zováth Jánost, valamint a Vasas válogatott labdarúgóját, Simek Pétert invitálják a Hidegkuti-stadionba.

Bánki József

Ajánlat:

Nyolc hónapja nem kaptak pénzt a Dunaferr focistái (2002.03.18.)

Korábban:

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?