Vágólapra másolva!
A portugál sportnapilap szerint akár a jövő héten eldőlhet Fehér Miklós, a Porto válogatott labdarúgójának további sorsa. A csatárra a Benfica vetett szemet, s a lap tudni véli, közel a megegyezés.

Egyelőre fogalma sincs Fehér Miklósnak arról, hol is folytatja pályafutását. A magyar válogatott csatára egy internetes futballfórumon elmondta, nyáron lejár portói szerződése, de konkrét ajánlatot még sehonnan sem kapott. "Bevallom, szívem szerint maradnék Portugáliában, mert szeretem az embereket és beszélem a nyelvet" - mondta a csatár, aki korábban elutasította az FC Porto szerződésajánlatát. Fehér úgy véli, a legjobb lenne a Benficában, vagy a Sportingban futballozni. "Minden labdarúgó aggódik, ha nem tudja, hol folytatja a játékot" - mondta a labdarúgó, aki iránt tapogatózó szinten érdeklődött a spanyol Atletico Madrid és a Real Betis is, de ezek a tárgyalások végül elhaltak.

A portugál sportnapilap, az O'Jogo szerint a közelít a Benfica és a válogatott csatár álláspontja. Azzal, hogy a Porto négy évre szerződtette a spanyol Real Sociedad litván támadóját, Edgaras Jankauskast (aki egyébként a Benfica kölcsönjátékosa volt) egyértelművé vált, Fehérre már semmilyen körülmények között nem számít a klub. "Hatalmas lehetőség lenne a Benficában szerepelni, de konkrétan még senki sem tárgyalt velem. A jövő héten eldől a sorsom" - mondta a magyar támadó.