Vágólapra másolva!
Hivatalosan még Glázer Róbert a vezetőedző Újpesten, ám a liláknál már régóta tudni vélik, hogy váltás lesz a kispadon. A jelöltek között van két egykori cseh szövetségi kapitány, továbbá három német szakember.

Ami a német edzőjelölteket illeti, az Eintracht Frankfurtnál is megfordult Dragoslav Stepanovic, valamint két egykori keletnémet szakvezető, Bernd Stange és "Dixi" Dörner, a több mint százszoros hajdani válogatott labdarúgó neve merült fel a Megyeri úton.

Ugyanakkor makacsul tartja magát az a szóbeszéd is, hogy cseh tréner érkezik Újpestre. Konkrétan Dusan Uhrin, az 1996-ban a cseh válogatottat Eb-döntőbe vezető szövetségi kapitány, de leginkább a cseh kapitányi posztról nemrég lemondott Jozef Chovanec szerződtetése van napirenden.

Hamarosan eldől az újpesti edzőkérdés, hiszen információnk szerint most már Chovanec kezében a döntés, míg Glázer Róbertnek, amennyiben elfogadja a lila-fehér vezetők ajánlatát, más munkakört keresnek a klubnál.

Glázerrel a múlt héten felvették a kapcsolatot a kispesti vezetők, ám időközben szerződést hosszabbítottak Détári Lajossal, a Honvéd hajdani világválogatott futballistájával, a csapat jelenlegi edzőjével.

Bánki József