Vágólapra másolva!
Az újpesti vezetők Posza Zsolt helyett Vlaszák Gézát szeretnék szerződtetni az MTK-tól, a szintén a kék-fehérek kölcsönjátékosaként Újpesten szerepelt Erős Károlyt pedig végleg megvennék.

Posza Zsolt - főként miután a Ferencváros elleni kupamérkőzésen tizenegyeseket hárított - igencsak népszerű lett az újpesti szurkolók körében, ám amikor meghallotta, hogy Vlaszákra hajt a klub, felment a vezetőkhöz, és jelezte, hogy nem szeretne rivalizálni a posztjáért. Ezek után viszont az újpesti elöljárók gondolták úgy, hogy innentől nincs is szükségük a kapusra. Persze nagyban hozzájárult Posza "őszinteségéhez", hogy korábbi csapata, a Győr szívesen látná újra a soraiban. Ugyancsak az ETO-ban folytatja a pályafutását Herczeg Miklós, aki szép emlékekkel, bajnoki címmel a tarsolyában távozhat Újpestről.

Vasárnap este találkoztak először személyesen az Újpest szakmai stábjának vezetői. Az új vezetőedző, Molnár László, valamint segítője, Szabó András, és a kapustréner Brockhauser István az ismerkedés mellett egyeztette a felkészülés ütemtervét is. Természetesen az új igazolások is szóba kerültek a találkozón, ám a lila-fehér vezetők Vlaszák és Erős várható érkezése mellett egyelőre kevés konkrétummal tudnak szolgálni. Szó van ugyan cseh és szlovák labdarúgók szerződtetéséről, ám ez ügyben leginkább az új tréner, Molnár László van képben, akit abszolút szigorú, a munkában kegyelmet nem ismerő szakembernek tartanak.