Vágólapra másolva!
Tavaly Horváth Ferenc lőtte a legtöbb gólt a válogatottban, Gellei Imre szövetségi kapitányi kinevezése óta azonban a csatár nem kapott lehetőséget a nemzeti tizenegyben. Néhány hete aztán hazatért az izraeli Maccabi Tel Aviv együttesétől a támadó, akit máris több élvonalbeli csapat - Debrecen, Videoton, Dunaferr, Újpest - szeretne a soraiban tudni. A gólerős csatár elsősorban külföldön folytatná pályafutását.

- Nem marasztalták a Maccabinál, netán önszántából döntött a hazatérés mellett?
- Az utóbbiról van szó. Békében váltam el az izraeli vezetőktől, de a családdal úgy láttuk jónak, ha máshol folytatom a pályafutásomat.

- Mondjuk idehaza?
- Ez sem kizárt, de elsősorban külföldre szeretnék szerződni. Egyelőre azonban csak ígéretek vannak, amivel tele a padlás, konkrétum nem hangzott el egyetlen csapat részéről sem, ezért a napokban beszélek a menedzseremmel, hogy mégis meddig várjak, mert lassan kifutok az időből, hiszen hamarosan mindenhol kezdődik a bajokság.

- Az NB I-ben is.
- Tudom, akadnak is ajánlataim...

- Bocsánat, hogy közbe vágok, de a Dunaferr, a Videoton, a Debrecen és az Újpest megkereséséről szólnak a hírek.
- S ezek helytállóak is, de ismétlem, még magam sem döntöttem el, melyik együttes invitálására bólintok rá. Ráadásul a családra is gondolni kell, hiszen a kislányom immáron harmadik osztályos lesz, s bizony az ő érdekét is erősen figyelembe kell vennünk.

- Korábbi klubjától, a Ferencvárostól nem keresték.
- Nem, de ez már nem is bánt annyira, mint korábban, amikor vártam a ferencvárosi vezetők hívását. Most már nem várom, mint ahogy sokáig a végső döntést sem halogathatom, s a hét végére szeretném eldönteni melyik csapatban folytatom a pályafutásomat.