Vágólapra másolva!
Dacára annak, hogy Massimo Moratti, az Internazionale elnöke a vasárnapi vb-döntő után határozottan kijelentette: Ronaldo az Internazionale játékosa marad, a brazil fenomén káprázatos játéka nyomán szinte megbolondult a futballvilág. Leginkább a kilencszeres Európa Kupa-győztes Real Madridnál nagy a nyüzsgés, mindenki Ronaldót akarja, Roberto Carlos, a világbajnok csapattárs például kijelentette: majd ő beszél Florentino Pérez klubelnökkel, hogy szerezze meg a vb gólkirályát.
Forrás: ORIGO

Ha Roberto Carloson múlik, a
két szupersztár egy
csapatban folytatja
Fotó: EPA


Fernando Morientes, a vébén kiválóan szerepelt támadó pedig - jóllehet Ronaldo érkezése éppen az ő helyét veszélyeztetné - a következőket mondta: "Ronaldo esélyes jelölt arra, hogy a Madrid csatársorának tagja legyen. A mi klubunk rendszerint a legjobbakat szerződteti, márpedig Ronaldo a legjobb a legjobbak között. Érkezése növelné a versengést, s ennek csak a csapat látná hasznát. Ami engem illet, 2006-ig szól a szerződésem, s azt szeretném is kitölteni."

Kahné a világbajnokság Aranylabdája/sport/focivilag/20020702kahne.htmlReal Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=27000


Könyvajánló

Futball-vb 2002



Roberto Carlos a következő jóslattal fejezte be nyilatkozatát: "2004-ben Spanyolország nyeri az Európa-bajnokságot."

Ch. Gáll András