Vágólapra másolva!
Lothar Matthäus egy német újságnak úgy nyilatkozott: az MLSZ vezetői azt szeretnék, hogy ő legyen a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

"Már háromszor találkoztunk, de még nem hoztam végleges döntést, mert mások is érdeklődnek" - mondta a Bild című lapnak a 150 válogatottságával német csúcstartó 41 éves tréner, aki tagja volt az 1990-es olaszországi világbajnokságon győztes csapatnak.

Matthäus váltja Gelleit? http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=44687Kínos döntetlent játszott a Gellei-csapat/sport/magyarfoci/20020717kinos.html

Matthäus tavaly szeptemberben az osztrák Rapid Wiennél kezdte edzői pályafutását, de a gyenge szereplés miatt májusban menesztették. A jelenlegi szövetségi kapitányt, Gellei Imrét tavaly október 24-én nevezték ki, szerződése a 2004-es portugáliai Európa-bajnokság selejtezőjének végéig szól.

Berzi Sándor, az MLSZ főtitkára szerint hírlapi kacsa, hogy Lothar Matthäus lesz a válogatott szövetségi kapitánya. "A német edző nem tárgyalt velünk. Gellei Imre helye biztos" - jelentette ki határozottan a főtitkár.