Társoldalunk:

Csúcsot dönthetnek a bérletesek az Üllői úton

Hat nap alatt több mint kétezer bérletet vásároltak a pénztárakban a Ferencváros szurkolói. Az eddigi tapasztalatok alapján valószínűsíthető, hogy ezúttal több állandó belépő fogy majd el, mint az utóbbi évtized csúcsát jelentő 1995-ös évben, amikor a Bajnokok Ligájában szerepelt a csapat.Leandro és Tököli
A pénztárban dolgozók szerint évtizedek óta nem volt példa a mostanihoz hasonló érdeklődésre, és hat nap alatt soha korábban nem fogyott el ennyi bérlet. A sorsolás késése miatt csak a múlt héten kezdődhetett meg a bérletárusítás, de a jövő szombati, Kispest elleni első hazai mérkőzésig már szinte biztos, hogy jóval az átlag feletti eredménnyel zárnak majd a pénztárak.

Fokozta az érdeklődést a Ferencváros új kezdeményezése is: a múlt héten Szűcs Lajos és Dragóner Attila, kedden pedig a csapat két új igazolása, Tököli Attila és Leandro de Almeida árulta a bérleteket. A játékosok állták a szurkolók rohamát, sőt a vásárlók nagy örömére Tököliék hosszasan elbeszélgettek velük, majd természetesen minden érdeklődőnek aláírták a belépőjét.

Az akció folytatásaként csütörtökön 13 és 14 óra között az együttes két fiatal válogatott játékosától, Gera Zoltántól és Gyepes Gábortól lehet majd bérleteket vásárolni az Üllői úti pénztárakban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK