Vágólapra másolva!
Lang József nem gurult méregbe, mikor Waltner Róbert próbajátékra utazott a Boca Juniorshoz - a sportvezető sok sikert kíván a csatárnak, s visszavárja Zalaegerszegre.

Amikor Waltner Róbert Argentínába, a Boca Juniorshoz utazott próbajátékra, Zalaegerszegen komoly indulatokat váltott ki a csatár lépése. Sokan árulásnak tartottak távozását, mások hálátlanságnak nevezték a center újabbkülföldi utazását, ám akadtak, akik nem felejtették el Waltnernak a ZTE korábbi sikereiben szerzett érdemeit sem.

Utóbbiak közé tartozik Lang József, a ZTE elnöke is, a közkedvelt sportvezető rövid faggatózásunkra a következőképpen reagált Waltner argentínai szerződésére.

"Ha kell, továbbra is kiállok Waltner Róbert mellett, hiszen nekünk sokat segített az elmúlt két évben, igaz, itt vált belőle érett futballista is. Az egyik szemem tehát sír, a másik viszont nevet, mivel jó játékost veszítettünk, ellenben végre a csatár is megtalálta a számításait, nagy célja volt ugyanis, hogy neves csapat szerződtesse" - kezdte Lang.

Átigazolási körkép a Borsodi Liga csapatairól/sport/magyarfoci/20020725atigazolasi.htmlWaltner Róbert a Boca Juniorshoz szerződötthttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=44927

"Remélem, a Boca Juniorsnál megállja a helyét, jót tesz neki a kemény argentin bajnokság, de személy szerint abban is bízom, hogy idővel visszatér majd hozzánk. Elvégre nem szabad elfelejteni, hogy a bajnoki cím megszerzésében is komoly érdemeket szerzett Waltner, akinek szerződésében szerepelt, hogy egy bizonyos összegű térítés ellenében kötelesek vagyunk elengedni, így nem gördítünk akadályt a távozása elé" - ismertette az elnök.

Lang végül leszögezte: "Olvasom a különböző internetes fórumokon a szélsőséges véleményeket is a csatár ügyében, ezért is ismétlem meg, hogy kölcsönösen sokat köszönhetünk egymásnak, vagyis a ZTE és Waltner nem válhat el haraggal. Mint ahogy én nem is haragszom rá."

Bánki József