Vágólapra másolva!
A ferencvárosi szurkolók hetek óta árgus szemekkel figyelik, Tököli Attila, a Dunaferrtől szerződtetett élvonalbeli gólkirály felépül-e a bajnoki rajtra. Kiderült, Tököli nem csupán rendbe jött, hanem rögtön a kezdő tizenegyben kap helyet Siófokon.

"Szerencsére már tíz napja teljes értékű edzésmunkát végezhetek" - mondta Tököli, majd hozzátette: a nyitányon általában nincs csúcsformában az ember, ráadásul térdszalaghúzódása miatt két hétig csak egyenes irányú futásokat végezhetett, így ő is kíváncsian várja, miként megy majd a játék.

"Olyan nagy baj nem lehet, mert Garami József vezetőedző jelezte, a kezdőben számít rám. Örülök ennek, hiszen szinte biztosan telt ház lesz a siófoki stadionban. Ezt onnan tudom, hogy én is akartam a rokonaimnak jegyet szerezni, de a siófoki vezetők jelezték, siessek, mert vészesen fogynak a biléták. Ahogy közeledik a rajt, már van bennem némi drukk az első ferencvárosi fellépésem előtt, de remélem, az első tíz perc után ez is elillan, a játékra és a gólokra koncentrálhatok. Azt meg talán mondanom sem kell, győztes csapatban szeretnék bemutatkozni a zöldeknél."

Hajra Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=26900A Hungária körúton kezdődik a szezon/sport/magyarfoci/20020726ahungaria.html

Érthető a hatalmas érdeklődés a Fradi siófoki vendégszereplése iránt, hiszen a szurkolók kíváncsiak a vendégek új együttesére, no meg az is erősíti a kiemelt várakozást, hogy a siófoki kispadon a Ferencvárost tavaly a bajnoki címig vezető Csank János ül, Fülöp Zoltán és Németh Gábor személyében pedig ugyancsak az Üllői útról érkezett labdarúgók erősítik a balatoni gárdát, nem beszélve az elmúlt héten leigazolt Erős Károlyról és Kuttor Attiláról.

Bánki József