Vágólapra másolva!
Távozik posztjáról Klement Tibor, a Matáv-Sopron labdarúgócsapatának a klubigazgatója. A vezető, mint elmondta, már egy ideje érlelődött benne a döntés.
A Borsodi Liga második fordulójában történt/sport/magyarfoci/20020803afradi.html

"Családi körülményeim változása miatt döntöttem úgy, hogy távozom Sopronból" - mondta Klement, aki öt éve került Sopronba az akkor még másodosztályú együtteshez. "Vácra költözünk, a fiamnak szeptemberben kezdődik az iskola, ezért augusztus 23-ai hatállyal közös megegyezéssel bontjuk fel a szerződésemet."

- Adódik a kérdés, miért most, két vereség után döntött így?
- A döntés már korábban, tavasszal megszületett, csak mindig közbejöttek olyan események, amikor nem lett volna etikus magára hagyni a csapatot. Gondolok itt először is a Simon Tibor tragikus halálát követő időszakra, majd amikor a nevezési anyagokat kellett összeállítani, vagy amikor az idei évre a Matáv játékoskeretét kellett kialakítani.

- Amellyel elég rosszul rajtolt a csapat...
- Ennek ellenére úgy gondolom, amióta Sopronban vagyok, most a legerősebb a játékosállomány. Több meghatározó futballista elég későn került a csapathoz, de bízom benne, hogy Bognár György vezetésével összeáll a csapat.