Vágólapra másolva!
Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója szerda este hivatalosan is bejelentette: a Ronaldo-ügy már nem létezik, a kilencszeres BEK-győztes klub nem kívánja leszerződtetni az Internazionale brazil csillagát.

Az egész futballvilágot lázban tartó átigazolás lehetősége múlt péntek óta "lebegett", amikor Alexandre Martins, a játékos egyik ügynöke Madridban járt, s tárgyalt Valdanóval védence esetleges leszerződéséről. Ám mihelyt Ronaldo visszatért Milánóba, Massimo moratti, a kék-feketék elnöke közölte vele: nincs az a pénz, amennyiért elengedné a Madridhoz.

"Nem akarunk semmiféle háborút kirobbantani az Interrel, tudomásul vesszük, hogy a lombard klub nem akarja eladni Ronaldót. Ezzel számunkra az ügy lezárult. Egyébként az Inter nem szabott meg árat, a Madrid pedig nem kínált pénzt, idáig el sem jutottunk" - hangsúlyozta Valdano.

Mikor lesz épkézláb focista Ronaldo?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=28912Cannavaro az Interbe igazolt/sport/focivilag/20020808cannavaro.html

Martins és Ronaldo szóvivője, Rodrigo Paiva meglehetősen sokat fecsegett az elmúlt napokban, nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy felverje Ronaldo árát. "Ismétlem, összegekről szó sem esett, azt viszont világossá tettük az ügynök előtt: Ronaldo egy árva pesetával sem kereshet többet nálunk, mint a csillagaink, Raúl, Zidane és Figo. Talán ez is zavarhatta őket. Ronaldo különben többször is hangsúlyozta, hogy ha elmegy Milánóból, akkor nem a pénz miatt teszi, hanem azért, mert nem érzi jól ott magát." Valdano azt is elárulta, hogy valójában már kedden este arra az elhatározásra jutottak Florentino Pérezzel, hogy nem küzdenek tovább, mert minden további erőlködés a Madrid imázsának rontását jelentené. Így legalább makulátlan maradt a viszony a két klub között.

Ch. Gáll András