Társoldalunk:

Verónnal erősítene a Juventus

A Cannavaro-tranzakció után újabb megatranszfer lehetősége bolydította fel az idáig meglehetősen halott olasz játékospiacot. Torinói hírek szerint a Juventust érdekli Juan Sebastian Verón, a Manchester United argentin középpályása. A Boszorkány becenévre hallgató tar karmesterért 25 millió eurót (10 milliárd forint) hajlandó fizetni a Vecchia Signora, az Öreg Hölgy.

Verón azok után került képbe, hogy a Fabio Cannavaróért folytatott versenyfutást elveszítette a Juve az Interrrel szemben. Verón első - és feltehetően utolsó - manchesteri szezonja borzalmasan gyengére sikerült, a játékos saját bevallása szerint is pocsékul játszott az Old Traffordon.


Forrás: EPA


Hiába technikás, nem fekszik neki az angol bajnokság
Torinóban a középpálya viszonylagos gyengesége indokolja, hogy hirtelen kapós lett az argentin. A meglehetősen darabos Tacchinardi, továbbá a nem igazán világklasszis horvát Tudor és a mégiscsak maradó Edgar Davids mellé igencsak elkelne egy dirigens. Főleg úgy, hogy Pep Guardiolát sem sikerült megszerezni Bresciától, mert a katalán zseni a Romát választotta.

A 25 millió euró azonban könnyen kevés lehet, hiszen egy évvel ezelőtt ennek csaknem a duplájáért igazolta le a MU Verónt. Ennyi pénzt most aligha lehet kapni a hullámvölgybe került játékosért, de az angolok azért megpróbálják egy kicsit feljebb srófolni az árát. Elvégre a Rio Ferdinandért a Leedsnek kifizetett 45 millió euróból is jó lenne minél többet visszahozni.

Ch. Gáll András

KAPCSOLÓDÓ CIKK