Vágólapra másolva!
Négy gólt szerezni egy mérkőzésen minden bajnokságban nagy teljesítménynek, számít, ha pedig egy csatárnak ez a bravúr a hazai bemutatkozásán sikerül, akkor valószínűleg élete végéig emlegetni fogja a napot. Nos, a skót Hearts suriname-i támadójának, De Vriesnek éppen ez jött össze, a csatár ugyanis a nyáron érkezett a klubhoz, és az első hazai meccsén rögtön négy gólt ért el.

De Vries 1975. Augusztus 24-én született suriname-i szülők gyermekeként Amszterdamban, pályafutását pedig a Volandem csapatában kezdte el.

Meglehetősen fiatalon bemutatkozhatott a holland élvonalban, az 1994-95-ös idényben két meccsen vetették be, majd a következő szezonban ugyanennyi találkozón szerepelt. Az 1996-97-es pontvadászatban már tíz alkalommal lépett pályára, de még mindig nem sikerült megszereznie első találatát.

Erre egészen az 1997-98-as bajnokságig kellett várnia, amikor is 14 találkozón egyszer volt eredményes. A klub ugyan kiesett a legjobbak közül, ám De Vriesre szemet vetett a francia másodosztályban szereplő Niort, és szerződtette is.

A galloknál 24 találkozón lépett pályára, és két gólt ért el, egy év elteltével pedig visszatért Hollandiába, mégpedig a másodosztályú Doordrechtbe. Első idényében itt sem volt eredményes, ám ezt követően előbb11, majd a legutóbbi pontvadászatban 16 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.

Szerződése lejárt a klubnál, és örömmel vette a Hearts ajánlatát, hiszen így a skót első osztályban próbálhatta ki magát. Az edinburgh-i klub nem véletlenül vetett szemet rá, hiszen De Vries hatalmas termetével és remek fejjátékával tökéletesen illik a skót bajnokságba, és ezt a Hibernian ellen négy góllal bizonyította be.