Társoldalunk:

Ificsapattal érkezett a Manchester

A terveknek megfelelően kedden kora délután Budapestre érkezett a Manchester United labdarúgócsapata. A szerdán a ZTE ellen BL-selejtezőt játszó angol klub sztárjait több száz lelkes rajongó fogadta a Ferihegyi repülőtéren.

A futballisták és vezetők gyorsan elhagyták a várótermet, s az őket szállító autóbusz a Duna-parti szálláshelyre hajtott. A 19 órakor kezdődő keddi edzésükön csak az újságírók lehetnek jelen negyedóráig, a szurkolók nem léphetnek be a Puskás Ferenc-stadionba.

A sztárcsapat budapesti keretéből egyébként sérülés miatt hiányzik a kapus Fabian Barthez, valamint a frissen igazolt válogatott védő, Rio Ferdinand. A világ- és Európa-bajnok portás el sem jön Budapestre. Barthez másfél héttel ezelőtt az amszterdami tornán szenvedett combsérülést, s azóta sem épült fel teljesen.

Sir Alex Ferguson vezetőedző a fiataloknak szervezett budapesti kirándulást: a kerettel tarott a magyar fővárosba a 17 éves kapus Luke Steele, valamint a két évvel "öregebb" középpályás, Paul Tierney, de Ben Williams, Michael Stewart és Danny Pugh sem számít az első csapat állandó tagjának.

KAPCSOLÓDÓ CIKK