Társoldalunk:

Üres helyek lesznek a ZTE-MU meccsen

Miközben tízezrek szeretnének jegyhez jutni a ma este, 20.45 órakor kezdődő Zalaegerszeg-Manchester United Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzésre - mindössze 29 ezer néző számára van hely -, jelen állás szerint mintegy 1800 ülés üresen marad.

Nyerjen jegyet a MU vendégjátékára!

A magyarázat a következő: amint azt az m1 Ma reggel című műsorában Nagy Ferenc, a ZTE igazgatótanácsának tagja elmondta, a belépőkből háromezret a vendégszurkolóknak tettek félre, ők azonban csupán 1200-at vettek igénybe, mert mindössze ennyien kíváncsiak a Vörös Ördögök budapesti vendégjátékára.

Az [origo] érdeklődésére Lang József, a klub elnöke elmondta: ezen az ellentmondásos helyzeten nem lehet változtatni, az angolok által fel nem vásárolt 1800 jegyet képtelenség a magyar szurkolók között értékesíteni, mivel biztonsági okokból kifolyólag nem ültethetnek be ZTE-drukkereket a manchesteri szektorba.

Így tehát előfordulhat, hogy miközben esetleg ezrek ostromolják majd a Puskás Ferenc-stadion kerítését a bebocsátás reményében, bent egy fél szektor üresen tátong.

Ch. Gáll András

KAPCSOLÓDÓ CIKK