Vágólapra másolva!
Érdekes javaslatot tett Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A svéd szakvezető szerint Sir Alex Ferguson jobban tenné, ha a Manchester United együttesében középső középpályásként játszatná David Beckhamet.

Angliában népszerű dolog önéletrajzi könyvet írni, legutóbb (a botrányt kavaró Roy Keane mellett) Sven-Göran Eriksson, az angol válogatott szövetségi kapitánya próbálkozott meg ezzel. A könyv érdekessége, hogy a svéd szakvezető úgy véli, David Beckham igazi helye a középpálya közepén lenne.

Eljárás indulhat Roy Keane ellen/sport/focivilag/20020813eljaras.html

"Egyetértek azokkal, akik úgy vélik, David helye a pálya közepén lenne. De nem az én dolgom, hogy teszteljem, ezt Sir Alex Fergusonnak kellene megtennie. Az én munkám, hogy kiválasszam a legjobb játékosokat, és azon a poszton játszassam őket, ahol a klubjukban már megszokták" - mondta a kapitány.

"David extra keményen dolgozik, igazi vezéregyéniség. Az edzéseken mindig az elsők között van, soha sem nyafog, hogy esik vagy fúj. Vita nélkül elfogad és megcsinál mindent."