Vágólapra másolva!
A hispán bajnoksággal kapcsolatban szinte minden idény előtt elmondható, hogy a legnagyobb esélyesnek a Barcelona és a Real Madrid számít, még akkor is, ha az elmúlt években a Valencia és a Deportivo rendkívül sok borsot tört a két sztárcsapat orra alá. A Real számára a Bajnokok Ligája megnyerése után ismét a Primera División lehet a fő célpont, míg a Barca három év után szeretné visszaszerezni az elsőséget, de egyáltalán nem biztos, hogy kettejük közül kerül ki a győztes. Igaz, az is meglepetés lenne, ha nem a bevezetőben felsorolt négy együttes valamelyikéhez kerülne az aranyérem.

Forrás: EPA


Raúl (b) küzd a Dinamo Bukarest ellen 5-2-re megnyert felkészülési meccsen
Fotó: EPA


Ronaldo helyett Jardel?/sport/focivilag/20020826ronaldo.htmlBayern-győzelem a Real centenáriumán/sport/focivilag/20020805bayerngyozelem.htmlReal Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=27000realmadrid.comhttp://www.realmadrid.com/

Az mindenesetre elég kínos a királyi gárda számára, hogy a holtszezon elején célba vett futballisták közül senkit sem sikerült megszereznie, arról nem is beszélve, hogy a csapatszellemnek sem tett valami jót, hogy állandóan arról beszéltek: ki érkezhet és kinek kellene távoznia. A nyáron mindenesetre csak a már régóta Real-játékosnak számító, ám állandóan kölcsönadott argentin Esteban Cambiasso, illetve a fiatal Portillo került az első csapathoz új játékosként, és könnyen lehetséges, hogy mindketten bizonyítási lehetőséget kapnak majd.