Társoldalunk:

Ronaldo felesége siratja Olaszországot

Noha Ronaldo átigazolási ügye lezárult, és maga a csatár rendkívül boldog, hogy az Internazionalétól a Real Madridba szerződhetett, felesége, Milene Domingues már sokkal kevésbé örül a váltásnak.


Forrás: EPA


Ronaldo új meze
Fotó: Epa
Az ugyancsak futballista asszony amiatt szomorkodik, hogy neki is el kell hagynia az olasz női bajnokságban szereplő csapatát. "Amikor a hétvégén hazafelé utaztunk az edzőtáborból, két óráig sírt a buszon" - mesélte Raffaele Solimeno, a Fiamma Monza edzője. "Javasoltam neki, hogy az általam készített edzésterv alapján egyénileg készüljön fel, és hétvégenként csatlakozzon hozzánk. Ő azonban az ingázást nem vállalja."

Hétfőn egyébként már hivatalosan is bemutatták a média képviselőinek Ronaldót, aki először Florentino Pereznek, a Real elnökének mondott köszönetet, hogy mindent megtett a megszerzése érdekében. A vb-gólkirály a tizenegyes számú mezt fogja viselni.

A brazil excsapatához kapcsolódó hír, hogy a csatár távozása utáni első mérkőzésén, egy jótékonysági találkozón a városi rivális AC Milantól kikapott az Inter. A tavaly októberi repülőtéri szerencsétlenség 118 áldozatának hozzátartozói javára rendezett összecsapás egyetlen gólját a dán Jon Dahl Tomasson szerezte.

Az összecsapás előtt bemutatták a Ronaldo helyére igazolt argentin Hernan Crespót, a Milanban a Laziótól vásárolt Alessandro Nesta debütált. Utóbbi együttestől egyébként az Atlético Madridba szerződött Cosmin Contra, a román válogatott kitűnő védője.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK