Vágólapra másolva!
Noha Ronaldo átigazolási ügye lezárult, és maga a csatár rendkívül boldog, hogy az Internazionalétól a Real Madridba szerződhetett, felesége, Milene Domingues már sokkal kevésbé örül a váltásnak.

Forrás: EPA


Ronaldo új meze
Fotó: Epa

Hétfőn egyébként már hivatalosan is bemutatták a média képviselőinek Ronaldót, aki először Florentino Pereznek, a Real elnökének mondott köszönetet, hogy mindent megtett a megszerzése érdekében. A vb-gólkirály a tizenegyes számú mezt fogja viselni.

A brazil excsapatához kapcsolódó hír, hogy a csatár távozása utáni első mérkőzésén, egy jótékonysági találkozón a városi rivális AC Milantól kikapott az Inter. A tavaly októberi repülőtéri szerencsétlenség 118 áldozatának hozzátartozói javára rendezett összecsapás egyetlen gólját a dán Jon Dahl Tomasson szerezte.

Nemcsak Ronaldo kelt el/sport/focivilag/20020901nemcsak.htmlFényképek Ronaldo feleségérőlhttp://www.azeitehp.hpg.ig.com.br/images/Milene/Html/milene_domingues.htm

Az összecsapás előtt bemutatták a Ronaldo helyére igazolt argentin Hernan Crespót, a Milanban a Laziótól vásárolt Alessandro Nesta debütált. Utóbbi együttestől egyébként az Atlético Madridba szerződött Cosmin Contra, a román válogatott kitűnő védője.