Vágólapra másolva!
David Beckham, a Manchester United klasszis labdarúgója vigasztalásul egy pár futballcipőt adott annak a 12 éves kisfiúnak, akinek húgát és barátnőjét eddig tisztázatlan körülmények között meggyilkolták.

A két 10 esztendős diáklány eltűnése után - akkor még remélt előkerülésük érdekében - maga a sztár is felhívással fordult a közvéleményhez, mindhiába. Holly Wells és Jessica Chapman holttestét végül augusztus 18-án találták meg.

Beckham azt a cipőt adományozta Oliver Wellsnek, amelyben egy héttel ezelőtt, a Zalaegerszeg elleni, 5-0-s manchesteri győzelemmel végződött BL-selejtezőn parádés szabadrúgásgólt szerzett.

Az Everton elleni szombati bajnokin három gólt szerző Nicolas Anelka bízik abban, hogy a Manchester City hamarosan eredményesebb lesz, mint a világhírű városi rivális, a United.

"Biztos vagyok abban, hogy rövid időn belül nagyszerű sikereket érünk el. Azt szeretném, ha az embereknek a City jutna eszébe Manchesterről, s nem a United" - mondta a francia sztár, aki nyáron 13 millió fontért került Kevin Keegan egykori angol szövetségi kapitány együtteséhez. Az újonc négy forduló után a hetedik helyen áll, míg az egy meccsel kevesebbnél tartó Manchester United a nyolcadik.