Vágólapra másolva!
Filó Attila, a Győri ETO labdarúgója három hónapig, azaz december 3-ig nem léphet pályára, mert a május 18-án rendezett, Vasas elleni bajnoki mérkőzés után pozitív eredményt hozott a doppingtesztje.

A liga fegyelmi bizottsága a legenyhébb büntetést szabta ki a játékosra, mivel csak figyelmetlenségből nem jelezte, hogy asztmájára olyan orvosságot szed, amely szerepel a tiltott szerek listáján.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020831aborsodi.htmlETO-ösztöndíj a móri árvának/sport/magyarfoci/20020902etoosztondij.html

A testület még egy korábbi ügyben hozott döntést: az augusztus 24-én lejátszott Dunaferr-FTC találkozón rendezési hiányosságokat tapasztalt, így 300 ezer forintos bírsággal sújtotta a házigazda klubot. A büntetést ugyanakkor szeptember 28-ig felfüggesztette. A bizottság a haladékkal azt szeretné elérni, hogy Dunaújvárosban minél hamarabb megépüljön a játékoskijárót védő "alagút". Az összecsapáson ugyanis éppen az volt a probléma, hogy ennek hiányában a szurkolók inzultálhatták a bírót és a partjelzőket.

Az elmúlt hétvégén rendezett forduló kapcsán egy piros és négy sárga lapja miatt az FTC-nek 30, szintén négy sárga miatt a Debrecennek 20 ezer forintot kell befizetnie.

A vasárnapi örökrangadón kiállított, válogatott kerettag Dragóner Attila (FTC) visszaesőként négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, míg Goran Jezdimirovic (MTK) egy bajnokit kénytelen kihagyni.