Vágólapra másolva!
A szombati, Izland elleni barátságos mérkőzés helyszínén, a reykjavíki Laugardalsvöllur-stadionban megtartott péntek délutáni edzést követően kijelölte kezdőcsapatát Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
Megkezdődnek az Eb-selejtezők/sport/focivilag/20020906megkezdodnek.htmlGellei elégedetthttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=29879

Az együttes a tervek szerint a következő összeállításban lép pályára: Király Gábor - Urbán Flórián, Dragóner Attila, Gyepes Gábor - Fehér Csaba, Lipcsei Péter, Vasile Miriuta, Dárdai Pál, Lőw Zsolt - Fehér Miklós, Kenesei Krisztián.

Atli Edvaldsson, az izlandiak kapitánya is kijelölte kezdőcsapatát.

A tervezett felállás:
Arason - Gunnarsson, Sigurdsson, Hreidarsson, Vidarsson - Gudjónsson, R. Kristinsson, Ingimarsson, Jonsson - Dadason, Gudjohnsen.

A szombati találkozó magyar idő szerint 18 órakor kezdődik, a játékvezető a finn Jari Maisonlahti lesz. Pénteken véglegessé vált, hogy az összecsapásról nem lesz tv-közvetítés, a válogatott meccsek sugárzási jogát birtokló Sport Five ugyanis nem tudott egyezségre jutni a Magyar Televízióval.