Vágólapra másolva!
Megszerezte első bajnoki gólját a Benficában Fehér Miklós. A magyar válogatott támadóját a második félidőre cserélte be Jesualdo Ferreira, a portugál sztárcsapat edzője, s az egykori győri csatárnak jelentős szerepe volt abban, hogy a lisszaboni sasok egygólos hátrányból fordítva nyertek a Moreirense otthonában.

Történt ugyanis, hogy 1-2-nél Fehért buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt Simao Sabrosa értékesítette, majd a 82. percben a magyar futballista a hálóba bólintotta a Benfica győztes gólját (3-2).

Lehet magyar focistából világsztár?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26844

"Pompás érzés, hogy győztes gólt szereztem, s bizony vártam már erre a pillanatra" - kezdte Fehér, majd így folytatta: "Edzőnk a félidőben küldött pályára, ekkor 2-1 volt az ellenfél javára, s rögtön egy erős fejessel indítottam, ám sajnos ez elkerülte a kaput. Viszont ezt követően kiharcoltam egy tizenegyest, majd befejeltem a győztes gólt, ami után majdnem kiugrottam a bőrömből, úgy örültem. De így volt ezzel a lelátó népe is, hiszen szinte az egész stadion tele volt Benfica-drukkerekkel. A pályán jól megértettem magam Nuno Gomessel, s remélem a jövőben is többször játszunk majd együtt a csatársorban. A meccs után sokan gratuláltak, jöttek a jó kívánságok Magyarországról is, de különösen azért voltam boldog, mert úgy nézett ki, talán még pontot sem szerzünk, a becserélésem után mégis fordítani tudtunk. Jelenleg pontveszteség nélkül vezetjük a táblázatot, hét végén a Leiria együttesét fogadjuk Lisszabonban, s talán mondanom sem kell, jó lenne, ha én futhatnék ki Nuno Gomes csatárpárjaként az Estadio Luz gyepére."

Bánki József