Vágólapra másolva!
Érdekes hír látott napvilágot Spanyolországban, ahol a lapok tudni vélik, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetése a legszívesebben elcserélné a nehezen megszerzett Ronaldót az Atletico Madrid fiatal csatáráért, Fernando Torresért. Az Atletico elnöke egyelőre cáfol, a brazil világbajnok pedig labda helyett lesifotósokkal küzd.

Éles kirohanást intézett Ronaldo, a Real Madrid világbajnok csatára a spanyol lesifotósok ellen, akik elmondása szerint folyamatosan zaklatják őt és családját. A brazil csillag szerint amióta betette a lábát Spanyolországba, nincsen egy perc nyugta sem.

"Futballista vagyok, s szeretném, ha úgy is bánnának velem. Azért mondom ezt, mert az utóbbi napokban engem és a családomat is fotósok hada kísér mindenhová, s ez nem tartozik hozzá a labdarúgás világához. Biztos vagyok benne, hogy az érintettek értékelik a helyzetemet, s megértik, szükségem van egy kis magánéletre" - nyilatkozta a csatár, aki szombaton feleségével és kétéves kisfiával egy étterem vészkijáratánál tudta csak lerázni a sajtó képviselőit.

Real-Roma rangadó a BL-ben/sport/focivilag/bl/20020917rangadokkal.htmlRonaldohttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=6424

A spanyol lapok úgy vélik, Ronaldo egy hét múlva, a Genk elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen mutatkozhat be új csapatában - hacsak addig el nem adja a Real Madrid! Felröppent ugyanis a pletyka, hogy a királyi gárda hajlandó lenne egy cserére, amelyben Ronaldo ellenértékét az Atletico Madrid támadója, Fernando Torres képviselné. Jesus Gil, az Atletico elnöke egyelőre cáfolta a híreket. "Nem gondolkodom a cserén. A brazil fiatal, de máris a pénz megszállottja. Elégedettek vagyunk Torresszel, s nem akarunk megválni tőle. A körülmények olyanok, hogy nem fordulhat elő a kontraktus létrejötte. Ronaldo majd felépül, s elfelejtik ezt az őrültséget" - mondta az elnök, aki hozzátette, Zidane-ért sem cserélné el irányítóját, Movellát.