Társoldalunk:

SMS-ben az UEFA-magyarokról

Nincs internet-, tévé- vagy rádióközelben? Kiváncsi, mire megy a Fradi és a ZTE az UEFA-kupában? Küldjön nekünk egy SMS-t, és mi mindenről tudósítjuk!

Egy SMS - két meccs. Ezt kínálja az [origo] új szolgáltatása arra az esetre, ha ön épp nincs internet-, tévé- vagy rádióközelben. Szeptember 19-én, csütörtökön 18 órától a Ferencváros labdarúgó-csapata hazai pályán játszik a török Kocaelispor ellen, a Zalaegerszeg pedig Zágrábban vendégeskedik az UEFA-kupa első körében.

MAFO - 06 90 635-036

Küldje a MAFO hívókódot a 06 90 635-036-os számra, s mi 10 SMS-ben tájékoztatjuk a két mérkőzés legfontosabb történéseiről - azonnal. Az ön által küldött SMS díja 400 Ft+áfa.

Az SMS-t még a meccsek kezdete előtt küldje el, nehogy lemaradjon valamiről! Ne aggódjon: ha a mérkőzéseken kevés esemény történik, és mi 10-nél kevesebb SMS-t küldünk ki önnek, a megmaradt SMS-ek nem vesznek el. Átmentjük őket a következő tudósított meccsekre (MAFO: magyarfoci - honfitársaink az UEFA-kupában vagy Eb-selejtezőn).

Az előfizetés megújítása

A tudósítás végeztével küldünk önnek egy figyelmeztető SMS-t, amelyben felhívjuk figyelmét, hogy az előfizetése lejárt. Ha ön ekkor újra elküldi a hívószót a hozzá tartozó telefonszámra, tájékoztatjuk a következő meccsekről. Természetesen nem kizárólag azonnal lehet megújítani az előfizetést: ön megteheti, hogy csak az újabb meccsek előtt jelentkezik be újra.

A szolgáltatás lemondása

Ha valamilyen okból nem kívánja megvárni, míg véget ér a tudósítás, és már előtte szeretné lemondani a szolgáltatást, egy újabb emelt díjas SMS küldésével megteheti. Első szóként a lemondani kívánt szolgáltatás hívószavának kell szerepelnie, másodikként pedig a "nem" vagy "stop" vagy "no" szavaknak. (pl. MAFO STOP. A kis- és nagybetűk nem számítanak.)

A szolgáltatást csak Westel-, Pannon Praktikum vagy Bee előfizetéssel, illetve Pannon-előfizetők esetében egy feltöltőkártya segítségével lehet igénybe venni.

Ügyfélszolgálat
E-mail: ugyfelszolgalat@voxline.hu
Telefon: 471-9999