Vágólapra másolva!
A német másodosztály pénteki rangadóján a Reutlingen együttese egészen az utolsó percig vesztésre állt a Mannheim ellen, a rendes játékidő letelte után a hazaiak meg tudták fordítani az állást. A Reutlingen játékmestere, Becker előbb tizenegyesből kiegyenlített, majd másodpercekkel később a három pontot érő gólt is megszerezte.

Becker 1970. szeptember 26-án látta meg a napvilágot Leonberg városában, pályafutását pedig a VfB Stuttgartban kezdte el. Az ificsapatból kiöregedve azonban nem tartottak rá igényt, így előbb a másik városi együttesnél, a Stuttgarter Kickersnél próbálkozott, majd a harmadosztályú TSV Eltingben szerepelt.

Itt viszont remekül ment neki a játék, és erre az élvonalbeli Bayer Leverkusennél is felfigyeltek, aminek köszönhetően a gyógyszergyáriak 1993 nyarán leigazolták. Becker az 1993-94-es szezonban így bemutatkozhatott az élvonalban, sőt, a 14. fordulóban a Werder Bremen elleni hazai meccsén első Bundesliga-gólját is megszerezte.

A következő pontvadászatban azonban kevesebb lehetőséget kapott, és 1995-ben eladták a szintén élvonalbeli St. Paulinak. Itt is egyszer volt eredményes, mégpedig a Mönchengladbach ellen, de a bajnokság végeztével itt sem tartottak rá igényt. Becker így egykori klubjához, a Stuttgarter Kickershez szerződött, de itt sem tudott stabil helyet kiharcolni magának a gárdában, így a harmadosztályú TSF Ditzlingennél állapodott meg.

1999 nyarán a Reutlingen játékosa lett, amellyel első évében sikerült kiharcolnia a feljutást a második vonalba, amihez 14 góllal járult hozzá. Itt azóta is meghatározó játékosnak számít, az előző szezonban hatszor volt eredményes, a mostani pontvadászatban pedig ő viselheti a tízes mez.