Vágólapra másolva!
Paprikás hangulatú első félidőt követően kissé leült a találkozó, amelyen a vendég Debrecen kontratámadásai bizonyultak eredményesnek, így Loki megérdemelten nyert 3-1-re a Kispest-Honvéd otthonában.

Borsodi Liga, tizedik forduló:
Kispest-Honvéd - Debrecen 1-3 (1-1)
Bozsik-stadion, 3000 néző
Vezette: Kiss B.
Kispest: Tóth J. - Balint, Téger, Batrinu, Dulca - Hercegfalvi (Borgulya, 59.), Dubecz, Piroska (Takács, 87.), Laczkó - Sasu, Torghelle
Debrecen: Tomic - Kiss Z., Flavio Pim, Szekeres, Selymes - Dombi, Sándor, Habi, Sketiani - Sumudica (Vincze G., 31.), Bajzát (Kerekes, 67.)
gól: Piroska (26.), illetve Sándor (13. - 11-esből), Selymes (56.), Bajzát (64.)
kiállítva: Balint (13.), illetve Szekeres (2.)
sárga lap: Balint (3., 13.), Dulca (48.), Sasu (74.), illetve Vincze G. (65.)

2. perc: még szinte semmi nem történt a találkozón, amikor máris megfogyatkozott a vendégcsapat. Egy indításra Torghelle és Szekeres rajtolt, a labda kicsúszott az oldalvonalon túlra, majd Szekeres érthetetlenül belekönyökölt a kispesti játékosba. Kiss Béla az asszisztens jelzésére kiállította a vendégek védőjét.

13. perc: Dombi a kispesti térfél közepéről indította Bajzátot, akit Balint a kaputól 10 méterre hátulról felvágott. A kispesti védő sárga lapot kapott, s mivel ez volt a második figyelmeztetése, a bíró őt is az öltözőbe küldte. A büntetőt Sándor félmagasan a kapu jobb sarkába helyezte (0-1).

26. perc: Sasu cselezgetett a bal oldalon, az alapvonal közelében, majd középre ívelt, az érkező Piroska a 11-es pontról ballal, kapásból a jobb alsó sarokba bombázott (1-1).

56. perc: Sándor indította Selymest, aki a 16-os bal oldali sarkánál átvette a labdát, és miután nem volt társa, megpróbálkozott a lövéssel. A kitűnően eltalált labda a tehetetlen Tóth J. mellett a bal oldali kapufára, s onnan a hálóba vágódott (1-2).

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021004aborsodi.html

64. perc: Sketiani a felezővonalról perdített Bajzát elé, a csatár őrzője, Dulca elcsúszott, így a debreceni játékos egyedül vihette a labdát a Kispest kapujára, s 12 méterről, a kiinduló kapus fölött lágyan a kapu közepébe emelt (1-3).