Vágólapra másolva!
Eddig a Matáv Sopron mind az öt hazai találkozóján eredményes volt Tóth Mihály, aki a hétvégén a listavezető MTK ellen gyarapíthatja Sopronban lőtt góljai számát. A csatár szerint azonban nem az ő sorozata a legfontosabb.
"Természetesen szeretnék betalálni az MTK kapujába is, de úgy gondolom, most az a legfontosabb, hogy a csapat sikeresen szerepeljen - fejtegette a támadó. - Ez nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen. Az MTK kilenc meccséből nyolcat megnyert, így ellenük még hazai pályán sem mi vagyunk az esélyesek. Természetesen azért le lehet győzni őket, hiszen a közelmúltban a ZTE is megverte a Manchestert, a Matáv és az MTK között pedig azért nincs akkora különbség."

Komjátival nem hibázik a Sopron/sport/magyarfoci/20020923komjatival.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020927aborsodi.htmlTóth szerint ugyanaz lehet a recept a sikerre, mint amivel a ZTE is le tudta győzni a Puskás-stadionban az angol sztárcsapatot, nevezetesen, hogy nagyobb, sőt, határtalan lelkesedéssel kell ellensúlyozni a nagyobb tudást.
Csapatkapitánya, a legutóbb Dunaújvárosban lovaglóizom-húzódást szenvedett Szabados József nélkül fogadja egyébként a Sopron a fővárosi együttest. A hazaiak szakvezetője, Komjáti András szerint háromesélyes találkozó vár fiaira, de ha csapata azt a bátor játékot tudja nyújtani, mint a legutóbbi hazai találkozókon, akkor begyűjthetik a három pontot. A tréner tisztában van vele, hogy az évek óta hasonló stílusban játszó fővárosiaknak a csapat játékához rengeteg pluszt adni képes Illés Béla mellett is több magyar szinten kiemelkedő tudású futballistája van.
Botár László