Társoldalunk:

Collina megsértődött a samponreklám miatt

Az olaszok egyik legjobb futballbírója, Pierluigi Collina felháborodását fejezte ki, mert egy televíziós díjkiosztó gálán a kopaszságával tréfálkoztak, és bemutatták a nevét viselő hajsampon "reklámját".

EPA
Collina ábrázata nem először vált gúny céltáblájává
A júliusi focivébé döntőjén is közreműködő, négyszer is az év játékvezetőjének választott Collina a héten újabb elismerésben részesült: hazájában is ő lett az előző idény legjobb bírója. A szigorú tekintetű sípmester számára mégsem szép emlékként marad meg az olasz futball Oscar-díjának is nevezett elismerés, nagyon zokon vette ugyanis, hogy a gála televíziós közvetítésében a kopaszságával humorizáltak, és egy gúnyos hangvételű kisfilm keretén belül egy álreklámot is bemutattak a "Collina sampon"-ról.

Collina nem önszántából szabadult meg fürtjeitől, hanem egy kór támadta meg, aminek következtében 24 éves korában tizenöt nap alatt hullott ki a haja. "Én könnyen túlléptem ezen a dolgon, de rengeteg felháborodott levelet kaptam olyan szülőktől, akiknek gyermekei hasonló problémával küszködnek. Azt hiszem, nagyobb toleranciával kéne kezelni az ilyen kényes kérdéseket" - nyilatkozott Collina. 

A ceremóniát egyébként nem csak a játékvezetőbizottság tagjai, hanem a bajnok Juventus képviselői is élesen kritizálták, sőt kivonultak a helyszínről, miután őket is kifigurázták a műsor készítői.

KAPCSOLÓDÓ CIKK