Vágólapra másolva!
A szombati, 1-1-es döntetlennel végződött Svédország elleni Eb-selejtező magyar gólját szerző Kenesei Krisztián egyik lábujjának körömágya begyulladt, így hétfőn nem gyakorolhatott társaival a tatai edzőtáborban. A Zalaegerszeg labdarúgójának játéka egyelőre kérdéses a szerdai, San Marino elleni találkozón. Kenesein kívül mindenki egészséges.

A keret tagjai délelőtt megnézték a szombati összecsapás összefoglalóját, majd a stockholmi kezdőcsapatban pályára lépők futó-, a többiek labdás tréningen vettek részt. Délután elsősorban a pontrúgásokra fektette a hangsúlyt Gellei Imre szövetségi kapitány, az edzést egymás közötti játék zárta.

Az együttes a tervek szerint a kedd délelőtti tréning után 18.15 órakor a meccs helyszínén, a Megyeri úti stadionban gyakorol. A szakvezető várhatóan ezután hirdeti ki a kezdő tizenegyet a másnap 20.30 órakor kezdődő összecsapásra.

A vendégekről egyelőre csak annyit lehet biztosan tudni, hogy hétfőn 21.40 órakor érkeznek meg Ferihegyre, s meglehetősen furcsa időpontra, kedd 9.30 órára kértek edzési lehetőséget az újpesti pályán.

A Róth Antal által irányított olimpiai válogatott - amely pénteken, Svédországban 1-0-s vereség szenvedett - kedden játssza második Eb-selejtezőjét. A Magyarország-San Marino U21-es mérkőzés 15 órakor kezdődik Kecskeméten.