Vágólapra másolva!
Új rovatunkban számot adunk - naponta egy számról, s a hozzá tartozó történetről értesülhetnek futballszerető olvasóink.
EPA
Al Fayed és Tigana edző az Intertotó-serleggel


A Fulham stadionját, a Craven Cottage-et nyár óta átépítik, így a csapat egészen a következő idény végéig "albérletben" a Queens Park Rangers otthonában, a Loftus Roadon szerepel, ide azonban csak kevés drukker kíséri el a gárdát.

A bajnokikkal még nincsen nagy probléma, hiszen a 18 ezres arénában átlagban 16 ezren jelentek meg ebben a szezonban, az európai kupameccseken az átlagnézőszám azonban "mindössze" tízezer körül van.

A Premiership állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021006apremiership.html

Al Fayed éppen ezért hétfőn nyilvános levélben fordult a klub drukkereihez, felszólítva őket, hogy ne hagyják cserben a csapatot. "Az elmúlt években a saját vagyonomból közel százmillió fontot költöttem a klubra, megvalósítottam a szurkolók álmát azzal, hogy a Premiershipbe segítettem a gárdát, és igyekeztem alacsonyan tartani a jegyárakat. Itt az idő, hogy a drukkerek is adjanak valamit, és nem kérek sokat, csak azt, hogy jöjjenek ki a meccsekre" - mondta a Harrods áruházlánc tulajdonosa.