Vágólapra másolva!
A nyáron a Bayer Leverkusentől a Bayern Münchenhez szerződött Michael Ballackot és - Kily González helyett - a Real Madridban szereplő Santiago Solarit szeretné megszerezni az olasz Internazionale.

Solari esetében valószínűleg könnyebb dolguk lesz a milánóiaknak, hiszen Ronaldóért cserébe a Real még tartozik egy tízmillió dollár értékű játékossal az Internek, és Hector Cúper vezetőedző a kontraktus megkötése óta előszeretettel emlegeti honfitársa nevét, hiszen a csapatnak nagy szüksége van egy bal oldali játékosra. Csakhogy Solari kifejezetten ódzkodik attól, hogy elhagyja Madridot. Némi reményt jelentett számára, hogy az Inter hiányposztjára nemcsak ő, hanem egy másik argentin, a valenciás Kily González is a kiszemeltek között volt. Cúper azonban kijelentette: a két játékos ugyan hasonló kvalitásokkal rendelkezik, de Solari nagyobb hasznára lehet a csapatának, ráadásul fiatalabb is.

Cúper tagadja Ronaldo vádjait/sport/focivilag/20020927cuper.htmlInter Milanhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45211

Az Inter elnöke, Massimo Moratti Solari szerződtetése mellett szívesen erősítené tovább a középpályát, tervei között szerepel például Michael Ballack leigazolása is. "Valamikor a jövőben szívesen látnám őt Milánóban, mert nagyszerű középpályás" - mondta Moratti. A 26 éves, vb-ezüstérmes német futballista klubcseréje egyelőre nem tűnik valószínűnek: müncheni szerződése 2006 júniusában jár le, s aki korábban akarja a csapatában látni, annak legalább legalább 50 millió eurót kellene leszurkolnia érte. Igaz, Moratti nagy álmodozó, hiszen a napokban azt is kijelentette: Ronaldo jövőre visszatérhet a San Siróba.