Vágólapra másolva!
A VfB Stuttgart első számú kapusa, Timo Hildebrand vírusos fertőzést kapott, ezért a klub orvosaira megorrolt Felix Magath edző kénytelen Thomas Ernsttel kiállítani csapatát.

Felix Magath megint dühös. A Balakov elleni mérgét már kiadta VfB Stuttgart különben is szigorúságáról híres trénere, amiért a bolgár kérése és kisebb sérülése ellenére is pályára lépett mindkét Eb-selejtezőn. A Ferencváros elleni UEFA-kupa fellépés előtt viszont ezúttal a klub orvosaira haragszik a szakember. Timo Hildebrand, a "svábok" első számú kapusa ugyanis hat hétig nem állhat a gólvonalra. A 23 éves hálóőr vírusfertőzést kapott, amely a lépét és a máját támadta meg.

Magath ezek után élesen bírálta a hálóőrt vizsgáló orvosokat, amiért a hét elején engedélyezték számára, hogy újra elkezdje az edzéseket.

Üllői úti bravúrra készül a Siófok/sport/magyarfoci/20021025ulloi.htmlftc.huhttp://www.ftc.hu/index.php?action=uefa-newsvfb-stuttgart.dehttp://www.vfb-stuttgart.de/index_intro.phpHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

"Ezúton szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik Timónak azt mondták, hogy semmi baja és újra együtt készülhet a csapattal" - dühöngött a szakvezető. "A stuttgarti kórházban megállapították, hogy Hildebrand szervezetét olyan vírus támadta meg, amely nagyon veszélyes, mert a belső szerveket károsítja, és ha nem ismerik fel idejében, akkor komoly betegséget okozhat. Timo lépe megnőtt, és kisebb májfertőzést is kapott. Jelenleg nem tehet mást, mint gyógyszereket szed, és amíg a leletei nem lesznek jók, addig otthon fekszik. Ha minden jól alakul, akkor hat hét múlva védhet ismét."

Ez pedig azt jelenti, hogy a Fradi ellen a stuttgartiak második számú kapusa, a 34 éves Thomas Ernst áll majd a kapuban. Utóbbi egyébként az Eintracht Frankfurtban együtt szerepelt Marek Penksával, a zöldek szlovák csatárával.

Bánki József