Társoldalunk:

Kenesei parádézott, csak ikszelt az MTK

A végig mezőnyfölényben játszó győriek teljesen megérdemelt győzelmet arattak az ezúttal is gyengén védekező Békéscsaba ellen.

Győri ETO - Békéscsaba 5-2 (4-1)
Győr, 1500 néző
vezette: Erdős
Győr: Sebők - Böjte, Karabatic, Baranyai - Németh, Jovanovic (Kartelo 72.), Szanyó, Hucika (Regedei 77.) - Peric (Baumgartner 68.), Nicsenko, Weitner.
Békéscsaba: Fekete - Lapsánszki (Miculescu 52.), Gabala, Braga (Gavrilovic 64.), Vincze - Szeverényi, Szilveszter, Udvari, Megyesi - Tóth Gy., Keresztúri (Ursz 89.)
gól: Szanyó (12., 15.), Hucika (36.), Karabatic (41.), Baumgartner (86.), illetve Braga (29.), Keresztúri (75.)
sárga lap: Gabala (60.), Szeverényi (79.)

12. perc: Szanyó húszméteres szabadrúgásból a kapu bal felső sarkába csavart (1-0).

15. perc: Peric a vendégek tizenhatosa előtt keresztbe ívelt, a teljesen egyedül hagyott Szanyó egy igazítás után Fekete lábai között a kapu közepébe gurított (2-0).

29. perc: egy békéscsabai sarokrúgás után a győriek röviden szabadítottak fel, a labda Braga elé került, aki a kapu bal oldalába lőtt (2-1).

36. perc: Nicsenko adott laposan középre, a labda mindenki előtt elgurult, a hosszú oldalon érkező Hucika végül tizenkét méterről a bal alsó sarokba továbbított (3-1).

41. perc: egy szöglet utáni kavarodást követően az ide-oda pattogó labda Karabatic elé került, akinek nem okozott gondot két méterről a kapuba pöckölnie (4-1).

75. perc: egy jobb oldali beadásnál Keresztúri emelkedett a legmagasabbra, fejesébe Sebők még beleért, de a labda a bal kapufa tövéről a hálóba pattant (4-2).

86. perc: Győri támadás végén a csereként beállt Baumgartnerhez került a labda, aki kapásból a kimozduló Fekete mellett a kapu közepébe bombázott (5-2).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK