Vágólapra másolva!

"Nincs szó semmiféle krízisről: ugyanez a gárda nyerte meg a Bajnokok Ligáját, s hullámvölgy minden klub életében előfordulhat" - fogalmazott a klasszis. "Sajnos, semmi jót sem tudok mondani a görögök elleni BL-meccsről, a Santander elleni összecsapást pedig szeretném mihamarabb elfelejteni. A Villarreal ellen már jobban ment a játék, azt hiszem, túljutottunk a nehezén. Bízom abban, hogy szerdán még jobbak leszünk, s megszerezzük a továbbjutáshoz szükséges egy pontot a Roma ellen."

A Real Madrid orvosai szerint Zidane, aki kisebb térdsérüléssel bajlódott, szerdán pályára léphet a Bernabeu-stadionban. Raúl és Figo szintén meggyógyult, valószínűleg mindhárman a kezdőcsapatban kapnak helyet.

Újra betlizett a Real/sport/focivilag/20021026nonamed.htmlAz első BL-kör programja és eredményei/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlCsoportállások a BL-ben/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.html

A madridi elitklub szombaton hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Villarreallal, egy héttel korábban idegenben 2-0-ra kikapott a Racing Santandertől, s hét forduló után 12 pontos a bajnokságban, öttel marad el az éllovas Real Sociedadtól. Az AEK Athén szerdán 2-2-es döntetlent ért el a spanyol fővárosban a Madrid elleni BL-találkozón.

A Basel vezetői üdvözölték az Európai Labdarúgó Szövetség döntését, mely szerint az eredetileg tervezetthez szerdához képest hat nappal később, november 5-én 18 órakor rendezik meg a Szpartak Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést. Az UEFA a moszkvai túszdráma miatt döntött a halasztás mellett.

"Érthető és logikus: ki tudna most Moszkvában a futballra gondolni?" - kommentált Hakan Yakin, a svájciak csatára. Christian Gross vezetőedző hozzátette: együttéreznek az áldozatok hozzátartozóival.

A bázeli klub pénteken azt kérte az európai szövetségtől, hogy az incidens miatt semleges helyszínen játsszák le az összecsapást, de az UEFA ebbe nem egyezett bele.

A túszdráma miatt csúszik a moszkvai BL-meccs/sport/focivilag/bl/20021027atuszdrama.html