Vágólapra másolva!
Az Internazionale labdarúgócsapatának részvényesei milánói gyűlésükön árulónak nevezték a Real Madridhoz szerződött Ronaldót, és követelték, hogy a brazil sztár adja vissza az olasz klub értékpapírjait.

A részvényeket sajátjaiból ajándékozta néhány éve a tulajdonos Moratti család a csatárnak. A papírokkal nem lehet kereskedni, de Milánóban a különleges megbecsülés és a nagyfokú bizalom jelének tekintik, ha valakinek a tulajdonába kerülnek.

Boldog a Ronaldo-család/sport/focivilag/20021029boldog.htmlDel Bosque: Ronaldo nem kövér/sport/focivilag/20021014delbosque.htmlReális, hogy Ronaldo realoshttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=46735

Márpedig a szurkolók úgy vélik, hogy Ronaldo méltatlanná vált az ilyen formában megnyilvánuló elismerésre. Két térdműtéte és hosszú ideig tartó lábadozása ellenére az Inter szerződést hosszabbított vele és mindent megtett a gyógyulása érdekében. A támadó ennek köszönheti, hogy a világbajnokságon remek formában játszott és gólkirály lett. A vb után mégis elhagyta a klubot.

"Ronaldo mindent rosszul csinált" - foglalta össze csalódottan a véleményét Massimo Moratti klubelnök a La Gazzetta dello Sportnak.